Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about 2024 Χανόβερ, Γερμανία. Πλεύοντας στη θάλασσα ως "νέα δύναμη", η SRT παρέχει "ευέλικτη δύναμη" στην παγκόσμια συνεργασία.
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

2024 Χανόβερ, Γερμανία. Πλεύοντας στη θάλασσα ως "νέα δύναμη", η SRT παρέχει "ευέλικτη δύναμη" στην παγκόσμια συνεργασία.

2024-04-23

Latest company news about 2024 Χανόβερ, Γερμανία. Πλεύοντας στη θάλασσα ως

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2024 Χανόβερ, Γερμανία. Πλεύοντας στη θάλασσα ως "νέα δύναμη", η SRT παρέχει "ευέλικτη δύναμη" στην παγκόσμια συνεργασία.  0

 

 

Από τις 22 έως τις 26 Απριλίου, η ετήσια Βιομηχανική Έκθεση του Ανόβερου στην Γερμανία άνοιξε όπως είχε προγραμματιστεί στο Κέντρο Συνεδρίων και Εκθέσεων του Ανόβερου.Ως αντιπροσωπευτική επιχείρηση ριζωμένης τεχνολογίας μαλακών ρομπότ στην Κίνα, η SRT ξεκινά με την ανεξάρτητα αναπτυγμένη σειρά ευέλικτων λαβών SFG και τις ευέλικτες λύσεις λαβής στη βιομηχανία τροφίμων.Η SRT συνεργάζεται με παγκόσμιους βιομηχανικούς γίγαντες για να οδηγήσει τους επισκέπτες να βιώσουν την ίδια συχνότητα συντονισμού μεταξύ της τεχνολογίας της μαλακής ρομποτικής και της αυτοματοποίησης της βιομηχανίας τροφίμων από μηδενική απόσταση.

 

Η Έκθεση Βιομηχανίας του Ανόβερου είναι η κορυφαία, παγκόσμια, επαγγελματική και μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση στον βιομηχανικό τομέα.Το θέμα αυτής της έκθεσης είναι "Ενέχυση ζωτικότητας στην βιώσιμη βιομηχανική ανάπτυξη", εστιάζοντας στα τελευταία προϊόντα και τις τάσεις της βιομηχανίας, όπως η Βιομηχανία 4.0, τεχνητή νοημοσύνη, 5G, μηχανική, ηλεκτρολογία και ενεργειακή προμήθεια.


Στην αίθουσα 5 (Automation/Power and Transmission Hall),Η SRT λαμβάνει ως βάση ευέλικτες λύσεις για τη βιομηχανία τροφίμων και φέρνει τα εγχώρια επιτεύγματα έρευνας και ανάπτυξης με βάση την τεχνολογία μαλακής ρομποτικής στο εξωτερικόΗ SRT, σε αυτή την παγκόσμια βιομηχανική συγκέντρωση, συζητά περαιτέρω την εφαρμογή και τη συνεργασία ευέλικτων λύσεων με τους επαγγελματίες."Στην Έκθεση του Ανόβερου, μπορούμε να αισθανθούμε πλήρως το μεγάλο ενδιαφέρον των πελατών για τις λύσεις που παρέχονται στον τομέα της μηχανικής και της μηχανικής εξοπλισμού,δείχνοντας ότι η έξυπνη παραγωγή μπορεί να λύσει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μαςΕδώ, μπορούμε επίσης να συναντήσουμε περισσότερους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και αντιπροσωπείες, γεγονός που αποτελεί ένα επάγγελμα επίδειξης που κερδίζει όλους".

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2024 Χανόβερ, Γερμανία. Πλεύοντας στη θάλασσα ως "νέα δύναμη", η SRT παρέχει "ευέλικτη δύναμη" στην παγκόσμια συνεργασία.  1

 

Η SRT δεν είναι μόνο μια αντιπροσωπευτική επιχείρηση στην ανάπτυξη της τεχνολογίας της μαλακής ρομποτικής στην Κίνα, αλλά και ένας σημαντικός συμμετέχων στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού.Η τεχνολογία αυτοματισμού αποτελεί βασικό στοιχείο του ψηφιακού μετασχηματισμούΗ εν λόγω προσέγγιση συνδυάζεται με την αυξανόμενη ζήτηση για ακρίβεια των πληροφοριών και ολοκληρωμένη αποτελεσματικότητα που μπορεί να επηρεάσει τις παραγωγικές και επιχειρηματικές διαδικασίες.

 

Για παράδειγμα, στις περισσότερες βιομηχανίες που αντιπροσωπεύονται από τα τρόφιμα, οι ευέλικτες λύσεις SRT είναι ο κύριος τόπος διαλογής και χειρισμού γενικών βιομηχανικών προϊόντων και ευάλωτων εμπορευμάτων,και μπορεί συνεχώς να αποδεικνύει λειτουργίες ασφάλειας υψηλής ακρίβειας, ευέλικτες και αποδοτικές λειτουργίες, χαμηλού κόστους χώρους μετασχηματισμού από ένα σταθμό και δυνατότητες ταχείας ολοκλήρωσης.


Το ευέλικτο σύστημα λαβής που αποτελείται από ευέλικτα εξαρτήματα SRT στις άκρες, ατμομηχανικές μονάδες ελέγχου,τα ρομποτικά χέρια και άλλοι μηχανισμοί μετατόπισης καλύπτουν το πεδίο εφαρμογής των παραδοσιακών μηχανικών λαβών, ολοκληρώνοντας την αναβάθμιση των δυνατοτήτων πρόσφυσης και των αυτοματοποιημένων γραμμών παραγωγής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2024 Χανόβερ, Γερμανία. Πλεύοντας στη θάλασσα ως "νέα δύναμη", η SRT παρέχει "ευέλικτη δύναμη" στην παγκόσμια συνεργασία.  2

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2024 Χανόβερ, Γερμανία. Πλεύοντας στη θάλασσα ως "νέα δύναμη", η SRT παρέχει "ευέλικτη δύναμη" στην παγκόσμια συνεργασία.  3

 

Η επίσκεψη αυτή στο Ανόβερο για την έκθεση δεν έδωσε μόνο στην SRT την ευκαιρία να εξερευνήσει την παγκόσμια τάση βιομηχανικής ανάπτυξης, αλλά και νααλλά επίσης παρείχε έναν καλό τρόπο για να μεταδώσει τα προϊόντα της εταιρείας μαλακό ρομπότ και ανεξάρτητο επίπεδο τεχνολογίας, και να δημιουργήσουν παγκόσμιους εταίρους.

 

Από τις ευέλικτες λύσεις απόσβεσης που παρουσιάστηκαν στο χώρο στη βιομηχανία τροφίμων μέχρι το να γίνουν μια νέα δύναμη για έξυπνα εργοστάσια να γίνουν παγκόσμια,Τα προϊόντα και οι λύσεις SRT έχουν αποδείξει την εξαιρετική απόδοση των μαλακών ρομπότ σε πολλά βασικά σενάρια εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της μαλακότητας, της μη ζημιάς, της υψηλής ασφάλειας και της υψηλής προσαρμοστικότητας.Αυτό δείχνει ότι η τεχνολογία ρομπότ λογισμικού που σταδιακά "παγκοσμιοποιείται" δεν είναι μόνο το κλειδί για την οικοδόμηση παγκόσμιων βιομηχανικών νέων τεχνολογικών λύσεων, αλλά και ένα βασικό σημείο καμπής για τη βοήθεια των επιχειρήσεων σε διάφορους κλάδους στον κόσμο να σπάσουν τις συμβάσεις και να αναζητήσουν καινοτόμους τρόπους αντιμετώπισης των παραδοσιακών μεθόδων παραγωγής.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Μαλακή πένσα ρομπότ Προμηθευτής. 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.